mandag 27. november 2017

Canada Goose Expedition Parka Herre XS NAVY Dunjakke

Året da Canada følte lokalbefolkningen i Canada Goose, Goose Canada er velkjent lokale merkevarer og holder seg til lokal produksjon, og føre til kalde kanadiske vinter lokalbefolkningen Canada Goose er også svært entusiastisk. Det er ikke lett å kjøpe en Canada Goose for asiater i lokal størrelse. Blandet de siste to årene, "Zhang tante", mørk dag for Canada Goose forgiftning, men også av USA og Asia, og flere andre nettsteder havet skure, grunnleggende i full størrelse, sakte begynte å hogge hender, kutte hånden, hogge hånden. Og nå har en kort lengde på mer enn 10 stykker kjøpte en enkelt Canada Goose solen: menn Canada Goose Expedition parka XS NAVY ned og solgt mer som et enkelt søn: Canada Goose Expedition parka XS NAVY dunjakke, er neste mål en Alle dekket hele solen:  Canada Goose Expedition Herre parka XS NAVY dunjakke.

True Story, da, for noen dager siden, har min mann micro brev, Canada Goose halvparten av de spurte meg du fortsatt vil ha, jeg var opptatt kort tid. Hennes mann sa noen penger, det gjorde jeg ikke liker, men det er en ekspedisjon parka menn, er det en instruks om å kjøpe, kjøpe, kjøpe. Så det er dagens tørke liste. Faktisk har mange venner nylig grabbet denne Baume og USAs tredjeparts SaintBernards spesielle.

Hvorfor valgte du Expedition parka med stor rabatt? Det er som å gå til Canada Goose når det kommer til dunjakker og når jeg snakker om Canada Goose, tenker jeg på Expedition parka! Sun Single: menn Canada Goose Expedition parka XS NAVY ned til meg, er Expedition parka Canada Goose ikke at en bypass, Canada Goose Canada Goose Grunnen til det er på grunn av Expedition parka! Sun Single: Canada Goose Expedition parka XS NAVY Down Ha menn ha ha, overdrevet, men dette er virkelig en super klassisk, virkelig kan ikke mangle!

Sea Amoy klær er alltid et problem. På Canada Goose, verdien av de troende har sin egen måte, herunder kontroll offisiell størrelse diagrammet, størrelse sammenligning Bruker tørking enkeltstedsittende (Beijing Financial Street Lane Crawford, Hong Kong, etc.), etc. Disse metodene har forgjengere i perle Jeg vil ikke gi stygg før. Men min egen og oppsummere opplevelsen av forgjengere, er det en enkel og relativt pålitelig standarden er: Canada Goose versjon av den typen små til store, henholdsvis slim fit (som burnett parka), normal passform (for eksempel Trillium); avslappet (For eksempel Expedition Parka,) tre versjoner. De tre versjonene av typen klær, henholdsvis når den normale kjøper, minus en kode, minus to meter. For eksempel, andre utendørs slitasje merkevare s kode, velger slim fit fra Canada Goose s valget, valget avslappet versjon av type valg XXS. Hvilken versjon er den spesifikke typen online søk. Denne gangen var det denne ekspedisjonen parka xs, s, m enkelt søn: menn Canada Goose Expedition parka XS NAVY dunjakke, kjøpte gull xs størrelse, spesielt størrelsen på ryggen sa.

Dette enkelt for hånd enn verdien av venner senere, men trygt nok. Ifølge mannens fotografi, en del av det naturlige lyset, med en del av blitsen, og ikke justere fargetemperaturen, kan fargen ikke være tillatt, alle må tilpasningsdyktige. Sun single: menns Canada Goose Expedition parka XS NAVY dunjakke

1. positive. Denne kjolen er fortsatt tynn i henhold til bildene, faktisk, veldig tykk og bred
2.LOGO
3. Hue, mansjetter, skjortelomme. Lomme ligner fleece materiale, veldig behagelig
4. hatter på ulvhåret. Munnområde som brukes til å hindre klær og lepper i kontakt, veldig behagelig, veldig intim design.
5. Detaljer, velcro, spenne, glidelås hele YKK.
Venstre og høyre lommer på ermet
Bak på modell broderi standard
9. Merk. Men det ser ut til at den andre verdien av solen som er liten kort.

Varm: flott sommer, trenger du faktisk ikke teste effekten av kroppen, er dette den nordlige vinteren utendørs slitasje klær som ville tykkelse, vekt, sikkert varme solen Single: menn Canada Goose Expedition parka XS NAVY Down

Utførelse: arbeid for å se bilder, hvor godt å si kan ikke si det ned. Imidlertid bør man vurdere meget gjennomtenkt detalj, ulv pels lue, fleece-lined lommer, flere lommer på innsiden og utsiden, og så videre. Canada Goose jobber alltid pent, uansett, kjøpt så mye, vi har det veldig bra, fant ikke problemet.
funksjoner:

For å være ærlig, faktisk, fugler, nord, groundhogs og så utendørs merkevare er faktisk sterkere. Denne kjolen ikke lyser, oppsvulmet, men Canada Goose vinner i en statisk varm, så gå nord en tykk pels som dekker en kropp, så ikke ha flere lag, i en frakk rom off mye enklere. Denne kjolen er også en ulempe, en lue er ikke flyttbar, senere sette vaskemaskinen, vil ulv hår vet ikke ikke bli ødelagt.

Prøv: Gi data: mann 174/67, xs betydelig slitasje denne store, selv om byen daglig slitasje, når man skal gå til den arktiske å slites ned jakke frakk kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar