søndag 24. desember 2017

Hvordan Canada Goose Parkas ble så populær


Canada Goose President Danni Reiss er veldig klar i sin vurdering av viktigheten av det amerikanske markedet for deres merkevare. Han sa: "USA er et marked med en av de største potensialet i verden Canada Goose Europa, USA vokser raskere enn den samlede selskapet."

Snakker på en corporate video Mr. Reiss sa. "Vi bruker huden Coyote for en rekke årsaker Nummer én, arbeide coyote pels, funksjonelle, kjøpe Canada Goose, som gir varme rundt ansiktet på en måte som ingen syntetisk stoff du kan. hva gjør de kaldeste stedene på jorden, og det er viktig å innse at noen ganger kan føle byer og tettsteder som de kaldeste stedene på jorden."

Coyote hud ikke fryser, ikke holde på fuktighet, holder på varmen og er biologisk nedbrytbart.

MS Rajt avviste behovet for å si ekte hud, "virkelig har en faux pels jakke kutte produkter, og det er et marked for det Canada Goose nettbutikk europa, ingen grunn til at ikke endre helt."

En talsmann for Canada Goose sa: "Vi forstår bekymringen for PETA og respektere mennesker som velger å ikke bruke pels, men vi vet at PETA ikke respekterer de etiske, ansvarlig for huden som samtalen ikke vil være produktive".

Men Ms Rajt insisterte: "Jeg tror ikke halvparten av personer med disse Canada Goose parkas å forstå hva som virkelig involvert i å gjøre dem tror ikke de ville gjøre det samme valget om en informert"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar