søndag 10. desember 2017

Vår Favoritt Canada Goose Parkas Fra Vinteren 2017/2018 Samlingen

Vinteren kommer, denne sesongen iført tykke klær for å ha på seg støvler, må motta de heteste Canada Goose, ikke Canada-gås, vi vet at Canada Goose-prisene har steget! Men pluss et stort utvalg av gjess, forskjellige priser, forskjellige grader av kulde, hvordan man finner den mest passende for deres daglige behov av den varme bomullen, Xiaobian i henhold til prisen på lavt til høyt, forklar de varme mennene , Lady, Tongue pluss forskjellene og egenskapene til barn.

1. Canada Goose Rideau, Parkas, verdsatt til $ 700
Termisk erfaring Index TEI 3, passer for -10 C til -20 C daglig utendørs, slitasje varm jakke, selvkultiveringsdesign, til lengden på låret, pluss 625 hvit duck nede polstring, nok for de fleste små partnere hver dag, Denne lengden bare til låret, men også i forhold til den lange delen er enda mer ben lengde, det vil ikke bli utsatt midje, det kan sies er en veldig god lengde.

2. Canada Goose Chilliwack Short Parkas verdt $ 750
Thermal Experience Index TEI3, også egnet for -10C til -20C, er en daglig utendørs varm jakke, utformingen av pilotjakken, og gir en kul smak. Følgende med mørke skinny jeans og ankel støvler kan ha slanke store ben begge føler det ! Med dette års superbrann SW kneestøvler er stolte ben ikke en drøm.

3. Canada Goose Short Parks (4 forskjellige prispunkter) verdt $ 800 til $ 850
De er den kule og stilige Montebello for $ 800, den klassiske Chelsea og den enkle og sjenerøse Victoria for $ 850, og varmen for bedre Solaris. Alle fire er korte lengder. $ 800 er litt kortere, og $ 850 er litt lengre, omtrent til lårene, og dekker bare lengden på baken, sammenlignet med $ 900 under mindre lengre, mer fleksibel i handling, har pels krage design, og er 625 hvit duck ned polstring.

De fire korte Parkasene er forskjellige i forhold til parametere, og de termiske eksponensialene til Montebello, Chelsea og Victoria er de samme som de to TEI 3 ​​ovenfor, egnet for daglig utendørs bruk -10C -20C; og Solaris termiske eksponensielle indeks er TEI 4 Denne indeksen representerer en daglig utendørs dress som passer for -15C til -26C; så Solaris er varmere enn den andre.
Fra utsiden design synspunkt, Montebello og forsiden av Chilliwack kort jakke er litt lik, ser veldig casual mote, litt sporty vind, men lengre til litt lenger, spesielt for piloter jakke som Chilliwack kappe, men også en litt redd Reaching ut til kjølig liten følgesvenn. Denne lengden dekker bare baken, påvirker ikke den daglige driften, hva er det store skrittet du ikke vil ha noe problem med.

Canada Goose Montebello Parkas
Chelsea-designen fortsetter den mer tradisjonelle stiljakken, det linedesignet ser varmt ut, men også mer avslappet, det følgende å ha på seg en par tette jeans, pluss et par snø støvler eller ankel støvler virker tynne og lange ben. Dette ligner på Shelburne introdusert nedenfor, en er en lang del av en kort seksjon, en lang del av Shelburne er mer elegant, en kort del av Chelsea livlige, mer praktiske tiltak.

Canada Goose Chilliwack Parkas
Victoria Dette er et avsnitt i prisen på $ 800- $ 850 på de fire lengste lengdene, om lengden på låret i den øvre delen av designet er spesielt enkel, ingen åpenbare knapper, striper uten striper design, fargen på stil, kroppen er den mest åpenbare er at et armbånd, en liten midje cut, lengden er veldig beskjeden, veldig vill minimalistisk stil.

Canada Goose Victoria Parkas
Lengden på Solaris er mellom Chelsea og Shelburne, som vil bli introdusert nedenfor, da alle tre er tradisjonelle dameundertøy over hele linja, så de ser litt like ut. Denne lommedesignen er veldig intim, henholdsvis øvre og nedre side av livet, en lomme, lett å håndte varme hender når det er kaldt, den nedre delen av den øvre to store åpne lommen kan sette mobiltelefoner og hansker, etc., spesielt nyttig . Og også nevnt over denne termiske erfaringsindeksen for TEI 4, mer varm. Horisontal design velger ikke alderen, veldig klassisk.

4 Parkas i lang seksjon verdt $ 900 (4 ekvivalenter)
De er Kensington med en særegen midje, Shelburne med en enkel atmosfære, jo mer stilige Rossclair og Trillium med en bedre varme. Alle fire er lange og mellomstore lengder, lengre enn $ 800-området over, om lengden på midtlåret og pels krage design, alle fylt med 625 hvite andder nede.

Den eneste forskjellen i parametrene er at Kensington, Shelburne og Rossclairs termiske eksponensielle er de samme som de fleste stilene over TEI 3, egnet for utendørs bruk -10 C til -20 C daglig; og Trilliums termiske eksponensielle indeks er TEI 4, Denne indeksen representerer denne dagen, passer for -15C til -26C utendørs varm jakke; så Trillium sammenlignet med flere andre mer varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar